Dobrý den.
Jedna mije známá našla na půdě svého domu staré mince. Potřebovaly by však vyčistit. Je na to nějaký prstředek či roztok? Popřípadě kde by se dak sehnat, či koupit? Děkuji za odpověď. Přikládám na ukázku foto jedné z mincí. Šuch v.r.
Dotaz.
Re: Dotaz.
Dobrý den,
většinu mincí podobných této nemá cenu čistit, protože to moc nejde.
Pošlete detailnější fota více mincí ať je zřejmé co za typy mincí tam je a jestli je má cenu čistit.
S pozdravem admin mixersmrk
většinu mincí podobných této nemá cenu čistit, protože to moc nejde.
Pošlete detailnější fota více mincí ať je zřejmé co za typy mincí tam je a jestli je má cenu čistit.
S pozdravem admin mixersmrk
-
Zdenek Šuch
- Stálý člen
http://stribrnak.cz/domains/stribrnak.c ... ew&id=3358
Snad jsem ty přílohy nezkonil, a řádně odeslal. Ještě to tady moc neumím vkládat. Měly by to být další 2 fotky jiné mince, snad už zdařilejší foto. Kdyby ste mi mohl poslat Vaši emailovou adresu, byl bych radši. Zatím.
Snad jsem ty přílohy nezkonil, a řádně odeslal. Ještě to tady moc neumím vkládat. Měly by to být další 2 fotky jiné mince, snad už zdařilejší foto. Kdyby ste mi mohl poslat Vaši emailovou adresu, byl bych radši. Zatím.
Dobrý den,
jde o mince které i když nejsou takto zooxidované tak stojí pár korun, tudíž bych řekl že je nemá cenu čistit. část půjde určitě vyčistit octem, čpavkem, nebo vyvařením se v roztoku sody
jde o mince které i když nejsou takto zooxidované tak stojí pár korun, tudíž bych řekl že je nemá cenu čistit. část půjde určitě vyčistit octem, čpavkem, nebo vyvařením se v roztoku sody
-
Zdenek Šuch
- Stálý člen
Zítra bych přidal fotky dalších větších, mohu? 
Určitě můžete
-
Zdenek Šuch
- Stálý člen
Nový dotaz
Dobrý večer. Mohu poslat foto pár mincí, jestli by ste mi zhruba mohl uřčit jejich hodnotu?