Posílám další fotečky mincí. Poradíte? Z. Snad jsem to poslal srávně.
Další mince
-
Zdenek Šuch
- Stálý člen
Další mince
Posílám další fotečky mincí. Poradíte? Z. Snad jsem to poslal srávně.
Re: Další mince
no jediná která potřebuje očistit je ta první, osobně bych použil kyselinu citrónovou(citronka nebo se dá koupit potravinářská normálně), vždycky na chvíli do tý kyseliny, pak zneutralizovat a odrbat kartáčkem na zuby se zkrácenejma chlupama a opakovat dokud se nedostaví požadovaný výsledek.
U té Cu+Ni (80+20) koruny 1930 bych použil asi ocet nebo čpavek. A taky jen pomalu to dělat.
U té Cu+Ni (80+20) koruny 1930 bych použil asi ocet nebo čpavek. A taky jen pomalu to dělat.
-
Zdenek Šuch
- Stálý člen
A dovedete u těchto posledních mincí určit jejich cenu, nebo jejich hodnotu, za kolik by se dali zpeněžit? Díky za rady k čištění i ohodnocení. 
pětimarky tak 160-200/kus dvoumarky cena 80-100/kus. ta koruna 1930 až kolem 100korun
-
Zdenek Šuch
- Stálý člen
Zdravím.
A kde bych ty mince udal, nebo komu nabídnout? Kdo by je odkoupil třeba. Věděl by ste? Děkuji za odpověď.
A kde bych ty mince udal, nebo komu nabídnout? Kdo by je odkoupil třeba. Věděl by ste? Děkuji za odpověď.
-
Zdenek Šuch
- Stálý člen
Ještě jednou já.
Mám tyto mince k nahlédnutí. Ty veliké sem Vám poslal zvlášť a teď přidám jednu podle mně asi deseti markovku z roku 1939. Měla by taky nějakou hodnotu?
Mám tyto mince k nahlédnutí. Ty veliké sem Vám poslal zvlášť a teď přidám jednu podle mně asi deseti markovku z roku 1939. Měla by taky nějakou hodnotu?
-
Zdenek Šuch
- Stálý člen
Zdravím Mixersmrk.
Nevím proč, asi ste mi zapoměl odpovědět na můj poslední dotaz. Čím to?
Nevím proč, asi ste mi zapoměl odpovědět na můj poslední dotaz. Čím to?
jedná se o desetifenik, stav špatný, cena v tomto stavu nulová