Dobrý den,
prosím, poradíte mi, jak a čím vyčistit tyto mince? Jedna je nalezená na Bílé Hoře, je z roku 1942, není moc čitelná, pouze hodnota 10 a Deutches Reich s hákovým křížem.
Druhá je psaná azbukou (neumím:) ) a rok 1974, je jakoby rezavá. Dá se také vyčistit?
Mají vůbec nějakou hodnotu?
Děkuji
Pěkný večer
Lucie
jak je vyčistit?
Re: jak je vyčistit?
Nejde mi přiložit soubor, zmenšila jsem fotku, ale nepomohlo to:(
Dobrý den,
pokud je mince ze zinku můžete ji maximálně natřít olejem, ale to je vše. Zinek je prevít. Nejspíš půjde o 10 feniků 1942, 3. říše
Ty oxidace moc čistit nejdou pokud sou hloubkové.
S pozdravem admin mxersmrk
pokud je mince ze zinku můžete ji maximálně natřít olejem, ale to je vše. Zinek je prevít. Nejspíš půjde o 10 feniků 1942, 3. říše
Ty oxidace moc čistit nejdou pokud sou hloubkové.
S pozdravem admin mxersmrk
Jsou tam takové malé tečky, někde jsem četla vodou se sodou, ale nechci jí zničit. Zjistila jsem i její cenu:) Asi 40,-Kč
)) Má pro mě spíš nalezeneckou hodnotu, našla jsem jí u památníku na Bílé Hoře v rozoraném poli, datumově se trochu liší, ale i tak.. jak se tam vůbec dostala atd..
Prodávat jsem jí nechtěla, jen jí trochu vyčistit. Kažodpádně děkuju za odpověď.
Pěkný večer
Lucie
Prodávat jsem jí nechtěla, jen jí trochu vyčistit. Kažodpádně děkuju za odpověď.
Pěkný večer
Lucie
DObrý den, nejlepší bude když pošlete foto.
S pozdravem admin mixersmrk
S pozdravem admin mixersmrk
To bych ráda, nejdou mi vkládat přílohy:( mám vše zmenšené 640/480, formát JPG a přesto když dám procházet mé soubory, po kliknutí na "přiložit soubor" vše zmizí..
To víte, blondýna:)
To víte, blondýna:)
tak mi je pošlete na email : mixersmrk@seznam.cz